duminică, 11 mai 2014

Uz de arma la Serviciul de Protectie si Paza VIDEO

Jurnaliştii, “nevoiţi” să facă uz de armă – Cupa Presei la Tir 2014. Câteva sute de cartuşe au fost trase în poligonul Serviciului de Protecţie şi Pază.

Peste treizeci de jurnalişti de televiziune, radio, presă scrisă, agenţie şi online, printre care s-a aflat si un reprezentant al Securityportal.ro, au participat sâmbată, 10 mai, la Cupa Presei la Tir, în poligonul din Popeşti-Leordeni. Evenimentul a fost prilejuit de împlinirea a 24 de ani de activitate a SPP.
Dacă, în anii trecuţi, jurnaliştii au demonstrat că se pot descurca şi cu pistoalele, nu numai cu „armele” din dotare, anul acesta, rezultatele i-au uimit chiar şi pe organizatori. Punctajele mari obţinute la tirul asupra ţintei piept nr. 4 au dus la situaţia în care primul loc pe podium a fost ocupat cu 100 de punte din 100 posibile. Chiar dacă au participat la categorii diferite ale concursului, jurnalistele nu au fost mai prejos decât colegii lor de gen masculin, diferenţa dintre locul I, la băieţi, şi locul I, la fete, fiind de doar 2 puncte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă