joi, 29 iulie 2010

UN NOU SEMNAL DE ALARMĂ

În speranţa că, măcar în al 12-lea ceas, cei care conduc destinele acestei ţări vor înţelege că actualul sistem de pensii militare - instituit prin Legea nr. 164/2001 (actualizată şi republicată) şi Legea nr. 179/2004 - nu reprezintă un element de noutate, el trăgându-şi rădăcinile din perioada 1829-1830 (primul regulament ostăşesc cuprindea principii pentru organizarea Armatei şi în legătură cu „drepturile băneşti ale ofiţerilor, pensii şi socoteli bugetare...”), conducerile Asociaţiilor cadrelor militare în rezervă şi în retragere au întreprins noi demersuri la următoarele instituţii ale statului:
Preşedinţia României;
Guvernul României;
Curtea Constituţională;
Avocatul Poporului.

Dacă, nici de această dată, cadrele militare în rezervă şi în retragere nu vor găsi înţelegere în respectatrea drepturilor lor consfinţite de Constituţie şi dobândite prin lege, următorul pas va fi sesizarea instanţelor judecătoreşti româneşti şi europene şi informarea Consiliului NATO în legătură cu abuzurile îndreptate împotriva celor care, o întreagă viaţă, au slujit Ţara cu credinţă şi devotament.
Scrisoarea adresată domnului Emil Boc, prim-ministru al Guvernului României





 














Scrisoarea adresată domnului profesor Augustin Zegrean, preşedintele Curţii Constituţionale


Scrisoarea adresată Instituţiei Avocatului Poporului, domnului profesor dr. Ioan Moraru


2 comentarii:

  1. Asociatia Victimelor Holocaustului din Romania in perioada 22.12.1989 si dupa, sustin initiativa ACMRR din SPP, in sensul in care daca se fac scrisori sau plangeri la instante, se ajunge la ceea ce au planificat Asociatia Lichidatorilor Romaniei:
    1.Sistarea platii slariilor si pensiilor pana la lamurirea cauzelor aflate pe rol;
    2.Inceperea urmaririi penale de catre DNA impotriva cadrelor de conducere pentru Subminarea Puterii de Stat;
    3. Arestarea, judecarea si condamnarea pentru delicte inventate de drept comun a celor mai activi membri;
    4.Iradierea si instilarea unor boli incurabile cu evolutie rapida, prin bauturi alcoolice, cafele, tzigari, alimente, haine, obiecte casnice a liderilor organizatiilor nationale;
    5. Promulgarea unor legi ambigue si stufoase;
    6. Campanii de denigrare prin presa privind pensiile nesimtite;
    7. Disponibilizarea membrilor de familie, si acte de executare silita asupra bunurilor debitorilor fara pensii si salarii;
    8. Internarea in opspicii de nebuni si de dezintoxicare, detabcizare sau dazalcolizare a fomatorilor de opinie.
    9. Izolarea sociala si marginalizarea prin articole de presa bine tintite;
    10. Discreditarea cadrelor in rezerva in fata celor din activitate;
    11. Supravegherea continua a tuturor comunicatiilor si ambientale prin telefoane mobile de catre centrala de informatii AVO.
    12. Compromiterea prin afaceri ilegale, tanzactii oneroase, credite ruinatoare.
    13. Eliminarea fizica prin asomare si sinucideri provocate la comanda grupurilor de interese.
    14. Exista acum un tabel nominal cu 1.300 de indezirabili, din toate structurile activi si in rezerva, ce trebuiesc eliminati fizic la comanda pastorului reformat Laszlo Tokes si a sefilor sai pe linie de iredentism si fascism.
    15. Scaterea in afara legii a Asociatiilor sau Sindicatelor militarilor rezervisti din SRI, SPP, MApN, Politie, Jandarmi, Magistrati, Magistrati Militari, etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, se pare ca pargaraful cu "...instanţelor judecătoreşti româneşti şi europene şi informarea Consiliului NATO..." este singurul valabil si singura speranta prin care se mai poate indrepta raul deja facut.
    Va urez Sarbatori cu bine si un Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere

Arhivă