miercuri, 15 aprilie 2015

Consiliul Director

CONSILIUL DIRECTOR

Presedinte: general de brigada (r) Vasile Filip ROTARU
Prim vicepresedinte: colonel (r) Stefan ZORZOANĂ
Vicepreședinte: general maior (r) Gheorghe BADEA
Secretar: lt.col.(r) Manuela Helen ȚUCĂ
Membri: Contraamiral de flotilă (r) Ion SOROCEANU
                Colonel (r) Nicolae BĂDOIU
                Colonel (r) Cristian PRUNDARU
                Colonel (r) Marin POPESCU
                Colonel (r) Ion CHIRAN
Membri supleanți: mmpr. Ștefan STANCIU
                              pas. Adrian ILIEȘ
                              pas. Aurel NICOLAE

3 comentarii:

 1. Dragi cetateni, prieteni si camarazi,

  Consideram benefica si oportuna infiintarea unui partid, capabil sa asigure Romaniei demnitatea si bunastarea necesara.
  Ne dorim ca P. N. P. P. (PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE!"), pe care il configuram cu ajutorul militarilor rezervisti, sa devina Romania schimbarilor, in randul careia sa vina tot mai multi intelectuali, profesori, medici, militari in rezerva, agricultori, muncitori, tineri si mai ales femei.
  Statul e bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune; zi de zi sute de firme falimenteaza, investitile scad vertiginos, capitalismul autohton si democratia româneasca par a nu se adecva intereselor poporului roman. Temelia schimbarii trebuie sa fie o Constitutie reparatorie. O Constitutie în care statul sa fie un instrument prin care poporul isi exercita pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor si avutiei poporului.
  Desigur, respectarea intocmai a legilor a obstructionat coruptia acelor partide, care ani de zile au utilizat-o cu pricepere in interes national.
  Dragi mei, dragi prieteni, fosti camarazi, simpatizanti ai Legii si Ordinii, va propun ca noul partid sa fie deschis tuturor romanilor cinstiti, cu dragoste de tara, capabili sa schimbe destinele Romaniei, pentru ca ca toti cetatenii acestei tari sa traiasca civilizat, nu numai maine ci si astazi.
  Trebuie să înţelegem şi să punem capăt guvernării demagogice a aceloraşi patide care au guvernat 25 de ani fara folos si au condus tara catre acelaşi dezastru. Increderea poporului in armata a fost speculata de diverse formatiuni politice, pentru a creste numarul de voturi sau imaginea partidului fata de alegatori. (optiunile politice stinga-dreapta au constituit in multe cazuri obiect de disputa intre rezervisti, candva colegi).
  Ne dorim ca prezenta miscare sa constituie un indemn spre reconcilierea si nu spre dezbinarea slujitorilor de tara si juramant, un model pentru noi si familiile noastre, pentru un viitor curat si demn!!!
  In speranta ca toate organizatiile orasenesti, judetene vor fi reprezentate la alegerile locale din 2016, noi Grupul de initiativa al PNPP, va transmitem si va asiguram de tot sprijinul!
  Pentru a deveni un partid credibil si puternic si pentru a ne face impuse ideile si punctele de vedere în Parlament, va reamintim ca este nevoie de câteva sute de candidati pentru Parlament si câteva zeci de mii pentru alegerile locale. De unde îi vom lua?
  Ce sa cautam în alegeri fara liste complete în toate
  Avem nevoie ca în fiecare localitate sa gasim câte un camarad cinstit, prieten corect, respectat de oameni, care sa organizeze o filiala si sa conduca aceasta miscare nationala.
  Va rugam sa faceti un mic efort daca se poate, pentru a completa in timpul dvs. viitoarele formulare necesare: Adeziunea si Lista de semnaturi pentru infiintarea partidului P.N.P.P.
  - Daca vreti sa ne cunoasteti, intrati aici: https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/1577983295792955/?notif_t=group_activity
  Va rugam sa mediatizati acest comunicat tuturor prietenilor si prietenilor vostri. Prin implicarea tuturor si atitudine patriotica vom putea invinge sistemul corupt si mafiot care incearca sa ne bage pe gat "iar din nou" partide impuse de ei, pentru ei. Hai sa alegem Primul PARTID, AL SLUJITORILOR DE NEAM SI DE TARA - P. N. P. P. (PARTIDUL NATIONAL "PENTRU PATRIE!"),!
  Va asteptam cu deosebita placere! Grupul de aderare – ASCOL;
  " DACĂ NU NOI, CINE ?! DACĂ NU ACUM, CÂND?! "
  Grupul de aderare – ASCOL; E-mail ascolclub@gmail.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Va recomandam sa va informati si de la sursa, adica de pe site-ul oficial al PNPP - Partidul National Pentru Patrie care va ofera o imagine aproape exhaustiva despre partid si actiunile sale: http://pnpp.ro/domnului-presedinte-al-romaniei-excelenta-sa-klauss-iohanis/

  RăspundețiȘtergere
 3. Trebuie facut ceva ptr ca politicieni armata au aruncato la gunoi nu mai merge ne am petrecut adolescenta si tineretea in slujba patriei si cind sa ne bucuram si noi de pensie nu avem cu ce trai pai din 2000 de lei 1300 ii dam pe datorii la stat si cele utilitare si restul traim cu frimituri -- halal respet di partea statului.

  RăspundețiȘtergere